Intensiv 3 dages akupunkturkursus

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

photo-1598555763574-dca77e10427e

Intensiv 3 dages akupunkturkursus

Intensiv akupunkturkursus med kropsterapisten.

På kropsterapistens intensive 3 dages akupunkturkursus kommer du til at lære de bedste teknikker indenfor akupunkturens verden. 

Din underviser er Marie, som er Master Akupunktør. Hun bruger til dagligt akupunktur på sin klinik i Brøndby og så underviser hun i akupunktur på Kropsterapist uddannelsen. Marie har derfor nørdet en del i akupunktur. Denne akupunkturverden er helt fantastisk og effektiv og det har hun nu samlet i et intensivt akupunkturkursus. Så hvis du er nysgerrig eller vild med akupunktur, så er det dette kursus du skal med på.

Alle kan være med på dette kursus. Du behøver ingen behandleruddannelse. 

Du kommer til at lære det bedste fra disse verdner:

Moderne akupunktur

- Lær hvordan du hurtigt og effektivt løsner hele kroppen ved at få stik i finger, albue og ankelled. Denne teknik hjælper også på kroniskeproblematikker.  

- Allergibehandling og øjenbehandling

- Lær hvordan du ordner knæproblemer, læg, baglår, skinneben og generelle benproblemer. Arme, tennis og golfalbuer samt skulderproblemer. Denne metode er rigtig god til akut opstået smerter.

Specifikke Akupunktursystemer til nakke, ryg og knæ

- Lær hvordan du hurtigt og effektivt løsner ryg, lænd, nakke, og iskias med en rygsøjleteknik.

- Lær teknikker til fertilitetsproblemer

- Lær et effektivt knæsystem til knæproblemer

Organstyret muskel akupunktur

- Lær hvordan du hurtigt løsner spændte muskler med en enkelt eller to nåle. Rigtig god til sportsudøvere.

Cross channel akupunktur

- Lær hvordan du kan løsner problemer, ved at behandle modsatte side. Rigtig god til forstuvede ankler, lymfødem og mange andre problematikker, hvor det er godt at behandle et andet sted end der hvor problemet sidder.

Øre-akupunktur

Her lærer du det Kropsterapisten finder mest relevant i forhold til behandling af hele kroppen. Hele kroppen er i øret, så man kan behandle rigtig mange problematikker ved hjælp af øret.

Samtidig lærer du også allergisystem, stop rygning og hjælp til slankekur, stress/ro punkter og meget mere. 

Øreakupunktur er også virkelig effektiv i forhold til forebyggende og vedholdende behandling. Her lærer du hvordan du sætter små plasternåle i, som kan blive siddende i og forebygge/behandle videre efter behandlingen.

På kurset bliver du klædt godt på med en masse effektive teknikker og systemer, så du kan behandle virkelig mange problematikker med stor succes.  

Sidste dag modtager du et fint diplom.

Du skal ikke forberede noget andet end at dukke op. Alt materialet bliver lagt ud på en onlineplatform. Som du hele tiden har adgang til. Det er gjort så nemt at du også kan downloade en app, så du nemt kan få adgang til alle teknikkerne på telefonen også. 

Du kan også vælge at tage dette kursus som online. Hvis det passer dig bedre. Dvs du har adgang til alle billeder, videoer og tekst og øver dig selv derhjemme. Du kan spare med de andre deltagere igennem facebookgruppen og har mulighed for at få hjælp og støtte af Marie derigennem også. Men man vil selvfølgelig få noget andet ud af at møde ind til undervisningen.

Du kan vælge at dele betalingen op i rater, så du ikke behøver betale det hele på en gang.

Marie glæder sig til at vise dig denne helt fantastiske akupunkturverden. Når du først åbner op for denne verden, så er du solgt. Akupunktur er helt fantastisk. 

akupunktur 2

Det med småt til tidligere deltagere på min kropsterapist uddannelse: Dette er overbygningen, så alt i lærer her, er ny og lærerig viden. Kurset er dog for alle. Så alle kan være med uanset baggrund. Alt bliver lært fra bunden af. 



DKK 12,000
Total due DKK 12,000

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.